VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

AFORIZMA NGA DENG XIAOPING (Ten Hsiaopin, 1904-1997)

E Djelë, 09.01.2013, 03:57pm (GMT1)Voal-online -1 SHTATOR - Nuk ka rëndësi nëse një mace është e zezë apo e bardhë, për sa kohë ajo gjuan minj.
Mbaj një kokë të ftohtë dhe një profil të ulët. Asnjëherë mos merr rol udhëheqës - por syno të bësh diçka të madhe.
Varfëria nuk është socializëm. Të jesh i pasur është diçka e lavdishme.
Kur mijëra studentë kinezë nga jashtë vendit të kthehen në atdhe, ju do të shihni se Kina do ta transformojë veten.
Le të pasurohen disa njerëz më parë se të tjerët.
Reforma është revolucion i dytë i Kinës.
Kërkoje të vërtetën tek faktet.
Pakica t'i japë shumicës!
Kuadrot e rinj kryesorë janë ngritur me helikopter. Ata në të vërtetë duhej të ngriheshin hap pas hapi./ELIDA BUÇPAPAJ
ELIDA BUÇPAPAJ


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.