VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

LEXONI LIBRIN E FRITZIT...*
Nga ZEQIR LUSHAJ

E Mërkurë, 12.17.2014, 11:45am (GMT1)


…Nëse doni ta kuptoni
Se çdo të thotë shprehja
“Per fe e per Atdhe”,

Lexoni me vemendje
Librin e Fritzit *
“Një monument nën dhe’ ”.
---------
*Fritz Radovani


ZEQIR LUSHAJ


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.