VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ZHGABA DHE ZHABA
Nga PETRO LUARASI

E Mërkurë, 12.31.2014, 03:18pm (GMT1)


‘’Demagoge’’, i thanë shoqet
Mos shih ëndrra, lëri lloqet
Ti nuk je shqiponjë mali
Por veçse zhabë moçali.

Por bretkosa mendjelehtë,
Kur pa zhgabën lart tek retë
Iu ngjit majës e kërceu,
Prej marazit qafën theu.

PETRO LUARASI


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.