VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

HESHTJE
Nga SINAN KËRPAÇI

E Martë, 02.17.2015, 05:07pm (GMT1)Adhuroj "heshtjen" që flet në heshtje
fjalë të mençura, të ëmbla
si shushurimë pylli
dhe urrej në heshtje
ata që heshtin kur duhet folur,
nuk dëgjojnë si vetë heshtja
u flet me heshtje te veshi:
mençuria ime përmblidhet në fjalët
"Kur boshatiset Kosova, mos heshtni!"

17. 2. 2015
SINAN KËRPAÇI


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.