VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

SONTE...
Nga SEJDI BERISHA

E Enjte, 02.19.2015, 05:09pm (GMT1)


Mund të më gjeni
Sipër ëndrrave
Në rrugën që i ngjanë
Vetëm vetvetes sime

Nëse nuk e keni ditur
Përpiquni
Që këtë sonte ta mësoni
Se nesër treni niset
Nga një peron i ri
E faqe të reja
Librash dhe fletoresh
Hapen diku
Brenda shpirtit tim...
SEJDI BERISHA


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.