VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

VAZHDIMISHT TRADHTOHET NJERIU
Nga VISAR ZHITI

E Mërkurë, 02.25.2015, 07:37pm (GMT1)Vazhdimisht tradhtohet njeriu,
nuk e kam fjalën për ditën e tij që befas
bëhet mbrëmje,
as për mbrëmjen e flokëve të tij
që zbardhet e bëhet ditë e heshtur pleqërie.
Tradhtohet njeriu
Se kam fjalën që dhe varri i tij vdes dhe emri
Shndërrohet në barë të kalbur harrese.
Por njeriu tradhtohet vazhdimisht nga njeriu.
Dhe kur gjysma ha gjysmën
S’bëhet më e tëra,
Më tha një plak që u plak burgjeve.
VISAR ZHITI


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.