VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

BESONI
Nga SABIT GECAJ

E Premte, 04.10.2015, 09:53am (GMT1)Më besoni
Atje ku më jetohet
Nuk jetohet

Dhe atje ku jetohet
Nuk më jetohet!

Këto dilema
Nuk i kishte Hamleti
Po ai nuk ishte unë
Unë nuk jam ai
Shqiptar jam
Deri nesër...

© bitgecaj
SABIT GECAJ


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.