VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

I RUAJ GJËRAT TË PLOTA
Nga MARK STRAND

E Mërkurë, 04.15.2015, 02:46pm (GMT1)Në fushë
jam mungesa
e fushës.
Ky është
gjithmonë rasti.
Kudo që jam
mbart atë që është mungesë.

Kur shëtis
e çaj ajrin
dhe gjithnjë
ajri lëviz brenda meje
për të mbushur hapësirat
ku trupi im ka qenë.

Ne të gjithë i kemi arsyet
për lëvizje.
Unë lëviz se dua
t`i ruaj gjërat të plota.

Shqipëroi: SINAN KËRPAÇI


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.