VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

HALLE BERRY KËRKON T'IA SHKURTOJË ISH BURRIT PAGESËN PËR FËMIJËN

E Djelë, 11.02.2014, 07:01pm (GMT1)


VOAL - Mospajtimet mes Halle Berry dhe Gabriel Aubry vazhdojnë teksa ajo po përpiqet t'ia shkurtojë pagesën mujore për fëmijën e tyre ish burrit.

Aktorja kërkon të mos i japë më $16000 në muaj, por $3800, sipas TMZ.

Por Aubry, baba i vajzës së tyre 6 vjeçe Nahla, thotë se ka nevojë për para, pasi ai nuk po gjen punë si model, pas përplasjes me burrin aktual të Berryt, Olivier Martinez, në ditën e Falënderimeve 2012.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.