VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

CHRIS ROCK NDAHET PAS 19 VITESH MARTESË

E Martë, 12.30.2014, 07:06am (GMT1)

 
Komediani Chris Rock duket se është pranë ndarjes nga gruaja e tij, Malaak Compton-Rock.

Për këtë ka njoftuar gruaja e tij, e cila ka kërkuar që privatësia e tyre të respektohet.

“Pas 19 vjetësh martesë, Chris dhe unë kemi vendosur të vazhdojmë në rrugë të ndara. Pasi që dihet se ky është ndryshim i madh në jetën time, fëmijët mbesin në qendër dhe mirëqenia e tyre është prioriteti im kryesor. Kërkoj sinqerisht që privatësia e tyre dhe e familjes sonë të respektohet gjatë kësaj faze të jetës”, ka shkruar filantropja.

“Chris Rock ka kërkuar shkurorëzimin nga gruaja e tij, Malaak. Kjo është çështje personale dhe ai dhe Malaak do të vazhdojnë këtë proces. Ata do të jenë të fokusuar në familjen e tyre”, ka thënë përfaqësuesi i komedianit.

Çifti ka dy vajza, 12-vjeçaren Lola Simeone dhe 10-vjeçaren Zahra Savannah.kd
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.