VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

MICHELLE OBAMA LAVDËRON FILMIN 'AMERICAN SNIPER'

E Djelë, 02.01.2015, 12:00pm (GMT1)

 
Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Michelle Obama, ka lavdëruar filmin “American Sniper” për “përshkrimin e familjeve të ushtarëve dhe udhëtimet që bëjnë burrat dhe gratë në uniformë”.

Këto fjalë zonja Obama i ka thënë gjatë një ceremonie për të promovuar portretizimin e saktë të veteranëve të luftës, transmeton Koha.net.

“Filmi më i mirë në Amerikë i përshkruan më së miri veteranët dhe familjet e tyre. Edhe pse jam e informuar se ka pasur kritika, unë mendoj se filmi prek emocionet që vijnë nga familjet e ushtarëve”, ka thënë Obama.

“Filmi shfaq rrëfimet e tmerrshme të luftës dhe udhëtimin e burrave dhe grave tona në uniformë. Ata çdo ditë përballen me vendime të komplikuara morale”.
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.