VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

'KLITHMA' - GRAFIKË NGA ALBUMI I PIKTORIT AVNI DELVINA

E Hënë, 10.20.2014, 08:55am (GMT1)Voal-online.ch - Në rubrikën tonë tashmë të mirënjohur nga albumi i piktorit, sot po iu sjellim lexuesve tanë një nga krijimet e piktorit të talentuar Avni Delvina.

Në tekstin shoqërues, autori shkruan: "Grafikë me titull "KLITHMA" 100-150cm... e influencuar nga piktura me të njëjtin titull e piktorit Edvard Munch dhe nga ngjarjet e turpit të Beogradit ... e realizuar me lojtarë të famshëm që janë prononcuar kundër turpit të Beogradit ndaj kombëtares shqiptare të futbollit."

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.