VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

GAZETARI SOKOL BALLA DHE ANALISTI HALIL MATOSHI, NË EMISIONIN SHQIP TË TOP CHANNEL JANË PËRPLASUR ASHPËR NË LIDHJE ME NACIONALIZIMIN

E Premte, 10.24.2014, 08:12am (GMT1)


Balla ka thënë se në Shqipëri nuk ka plasur asnjë histeri nacionaliste.

"Shqiptarët janë patriotë zotëri Matoshi", ka thënë Balla.

"Kur shqiptarët hapën dyert për shqiptarët e Kosovës, nuk i hapën për nacionalizëm, por i hapën për motra dhe vëllezër", ka thënë Balla.

"Kam qenë 8 orë në Beograd dhe kam thënë se ato që kam vuajtur për 8 orë ju keni vuajtur për 100 vjet dhe të fortë keni qenë që keni duruar," thotë ai.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.