VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

TOGETHER AGAINST RACISM - KLU-UEFA-KLAN - PIKTORI AVNI DELVINA ME GRAFIKËN E TIJ DËNON DISKRIMINIMIN E SHQIPTARËVE NGA RACIZMI I UEFA-S

E Premte, 10.24.2014, 12:05pm (GMT1)


Voal-online.ch - Piktori Avni Delvina në ciklin e tij të grafikave kushtuar diskriminimit të shqiptarëve, kësaj here e ka shndërruar UEFA-n e cila posa dha një vendim diskriminator për shqiptarët, si Klu -Klus-Klani me fytyrën e Platinisë, Klu-UEFA-Klan.

Grafike per vendimin e turpshem te UEFA-s ndaj Shqiperise, shkruan Avni Delvina.

Grafika shoqërohet me dy sloganë që janë edhe ideja e saj "Together against racism" - Së bashku kundër racizmit!

Pasi vendimi i UEFA-s është ultraracist dhe aspak profesional.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.