VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ALBUMI I PIKTORIT - 7 PUNIME TË FUNDMARSIT NGA HELIDON HALITI
E Mërkurë, 04.01.2015, 07:41pm (GMT1)
Voal - Për rubrikën tonë 'Albumi i piktorit' miku ynë, piktori i shquar Helidon Haliti na i ka dërguar 7 punime të reja, të gjithë të realizuar në fundmarsin që sapo shkoi.

Edhe këtu muza e piktorit e gjen veten nëpër shndërrime të larmishme nga peizazhi, tek akuareli, grafika e tjerë.

Si gjithnjë shndërrimet janë befasuese dhe frymëzimi i piktorit është gjithnjë i çiltër në komunikimin me publikun e tij.


www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.