VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ALBUMI I PIKTORIT - 5 AKUARELE NGA POGRADECI TË HELIDON HALITIT

E Martë, 04.14.2015, 06:23am (GMT1)Voal - Miku ynë Helidon Haliti na ka dërguar 5 akuarele të reja, shoqëruar me shënimin '5 akuarele nga Pogradeci gjatë ditëve të Kolonisë së Pogradecit. Kushtuar çiftit Buçpapaj."

I jemi mirënjohës mikut tonë, piktorit të talentuar Helidon Haliti, për këtë kushtim jashtëzakonisht të mrekullueshëm të frymëzuar nga natyra e papërsëritshme e Pogradecit, e cila do të frymëzojë gjithmonë gjeninë e poetëve dhe piktorëve.


www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.