VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

TMERRI I VËRTETË DHE RRËFIMI TRISHTUES I FAMILJES AJDINI NGA KUMANOVA

E Shtunë, 05.09.2015, 12:59pm (GMT1)

 
Familja Ajdini nga Kumanova që jeton në rrugën “Tode Mendol” thekson se ka përjetuar tmerrin nga përleshja e mëngjesit të sotëm në Kumanovë.

Familjarët rrëfejnë për INA gjithë tmerrin e përjetuar, por edhe arrestimin e pafajshëm të familjarit të tyre Besnik Ajdini, derisa ishte duke fjetur bashkë me bashkëshorten dhe fëmijët.

Ajo thekson se për disa sekonda i kanë shpëtuar vdekjes, kur një shpërthim i fuqishëm është dëgjuar në dhomën ku po flinin dhe nga e cila ishin tërhequr disa minuta para shpërthimit.

“Ka ora 5 kemi qenë duke fjet. Vetëm kemi ni krismat në dhomë. Krismat kanë ardhur në dhomë. Jemi çuar nga dhoma dhe jemi strehuar. Krismat s’janë ndal për dy orë. Në ora 09:00 kërkova ndihmë nga policia. I thash ngadal se ka fëmijë, pleq. Na kanë marrë na kanë nxjerrë jashtë. Burrin tim Besnik Ajdini e morën dhe nuk e dimë nga e kanë çu. Ai në atë moment ka qenë në dhomë”, thekson për INA, Lulja, bashkëshortja e Besnikut.
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.