VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

KËSHTU DUKET SOT LAGJA E TRIMAVE NË KUMANOVË - TEKST DHE FOTOGALERI

E Hënë, 05.11.2015, 09:16am (GMT1)


Pamje të tmerrshme në Lagjen e Trimave në Kumanovë, pas përleshjeve dyditëshe, sjell sot ina.

Rrugët e lagjes me shtëpi të rrënuara, dëme të mëdha, por edhe banorë me lot në sy, që nuk mund të shohin shtëpitë e tyre.

Një pjesë e tyre akoma nuk kanë mbërritur, për shkak ishin strehuar në vende më të largëta. Pamjet janë rrëqethëse me një kaos të tmerrshëm, shtëpi të rrënuara, rrugë me përplot gëzhoja plumbash, kabllo të energjisë të shpërndara rrugëve, makina të djegura, kafshë të ngordhura dhe pamje tjera rrëqethëse.
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.