VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ALBUMI I PIKTORIT - 3 TABLO NGA HELIDON HALITI

E Martë, 05.12.2015, 06:13pm (GMT1)


VOAL - Lexuesit tonë përsëri do t'i ngjallen mendime të bukura e të hijshme duke shijuar punimet e reja të piktorit të talentuar Helidon Haliti, mikut tonë të shquar.

Kësaj radhe arti i mrekullueshëm i Helidon Halitit shpaloset në tri tablo dhe në një akuarel, ku përzihen ndijesitë, fantazitë, ngjyrat dhe aromat dehëse të majit.





www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.