VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

PARËSIA E HAPËSIRAVE ALTERNATIVE DHE RITMI POETIK
(Një vëzhgim studimor për poezinë e Vehbi Skënderit)
Nga FATMIR TERZIU

E Enjte, 02.26.2015, 04:34pm (GMT1)


FATMIR TERZIU


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.