VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

SËMURET PILOTI - NJË UDHËTAR ATERRON AVIONIN

E Hënë, 05.11.2015, 11:04am (GMT1)

 
Një dramë e pabesueshme ka ndodhur në fluturimin Jet Airways nga Bangkoku në Nju- Delhi kur gjatë udhëtimit u sëmur piloti, transmeton Daily Mail.

Ndihmësi i pilotit i është dashur të shpallë gjendje alarmi ndërkaq situata dramatike është ndërprerë kur në derë ka trokitur një udhëtar i cili, për çudi ishte pilot

Ai mori kontrollin në aeroplan dhe pa problem aterroi në tokë.

Natyrisht në mediet indiane ai ka statusin e heroit.

Në udhëtimi kanë qenë 200 udhëtar dhe ende nuk është e ditur çka ka ndodhë me pilotin

Për fat që aeroplani ishte me plot njerëz e në mesin e tyre edhe një mjek i cili menjëherë i ka ofruar ndihmë.

“E gjitha është bërë në bazë të rregullave dhe aeroplani sigurt ka ateruar në Delhi”, ka thënë zëdhënësi I kompanisë.
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.