VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

10 MIJË ANKESA PËR MOSPËRFSHIRJE NË LISTAT E UÇK-së

E Hënë, 05.04.2015, 06:58am (GMT1)

Komisioni qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, invalidëve, pjesëtarëve dhe të internuarve të UÇK-së ka pranuar mbi 10 mijë ankesa ndaj verifikimit të listave fillestare për të gjitha zonat operative të UÇK-së.

Lajmin e ka konfirmuar për ‘Epokën e re’, udhëheqësi i sekretariatit të këtij komisioni, Faik Fazliu.

Ai ka bërë me dije se këtë javë përfundon afati i ankesave dhe nëse çdo gjë shkon siç është paraparë , atëherë listat përfundimtare do të dalin në qershor.

ELIDA BUÇPAPAJ


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.