VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ZHDUKJET E VDEKJET MISTERIOZE - MITROVICA, SKËNDERAJ E VUSHTRIA JANË RAJONET MË TË GODITURA

E Hënë, 05.04.2015, 07:40am (GMT1)

Mitrovica dhe komunat e rajonit, Skenderaj dhe Vushtrri, janë më të goditurat nga zhdukjet pa asnjë gjurmë të qytetarëve, të cilët më pastaj janë gjetur të vdekur. Për dy muaj e gjysmë të këtij viti në Mitrovicë dhe në komunat e rajonit, Skenderaj e Vushtrri, janë zhdukur në mënyrë misterioze katër persona, dy serbë dhe dy shqiptarë.

Ata janë gjetur të vdekur, përveç një serbi, trupi i dekompozuar i të cilit nuk ka mundur të nxirret nga shtrati i lumit Ibër në Mitrovicë. Mënyra se si janë zhdukur ata mbetet mister, ndonëse Policia ka dhënë versionin e vet.
WWW.VOAL-ONLINE.CH


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.