VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

FATOS LUBONJA - ISLAMI ËSHTË FÉ E PAQES

E Mërkurë, 05.06.2015, 08:33am (GMT1)Analisti Fatos Lubonja ka komentuar ngjarjen në Teksas, ku kishte një event anti-islam. Lubonja thotë se eventi ishte mjaft problematik.

Ai shton se feja islame është fe e paqes dhe se eventi nxit konflikt.

Fatos Lubonja shprehet se shikon disa qëndrime kundër fesë islame dhe se këto mesazhe disinformuese përhapen edhe në media.

Gazetari i njohur thotë në fund se feja islame nuk ka të bëjë aspak me dhunën dhe me terrorizmin, por është një fe që promovon vlera të paqes dhe të harmonisë mes njerëzve. /albeu.com/
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.