VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

BLLOKOHET AUTOSTRADA NË KUMANOVË, PARALIZOHET QARKULLIMI MAQEDONI-SERBI

E Shtunë, 05.09.2015, 11:41am (GMT1)Të shtënat e sotme në Kumanovë kanë bërë që të bllokohet autostrada në Kumanovë e cila e lidh Beogradin me Shkupin si dhe me vendet fqinje Bullgarinë dhe Greqinë.

Autostrada ndërkombëtare është e palëvizshme dhe kjo ka shkaktuar kaos në qarkullimin jo vetëm të makinave të Maqedonisë por edhe më gjerë./AlsatM/

Të shtënat e sotme në Kumanovë kanë bërë që të bllokohet autostrada në Kumanovë e cila e lidh Beogradin me Shkupin si dhe me vendet fqinje Bullgarinë dhe Greqinë.

Autostrada ndërkombëtare është e palëvizshme dhe kjo ka shkaktuar kaos në qarkullimin jo vetëm të makinave të Maqedonisë por edhe më gjerë./AlsatM/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/rajoni/bllokohet-autostrada-ne-kumanove-paralizohet-komunikacioni-serbi-maqedoni-42003/#sthash.7T72m5ne.dpuf
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.