VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

ÇIFTI AMERIKAN ENDE I BLLOKUAR NË KATAR

E Martë, 12.02.2014, 07:08pm (GMT1)Katari po refuzon të lejojë një çift amerikan të largohet nga territori i këtij vendi të Gjirit Persik, edhe pasi një gjykatë apeli i shpalli bashkëshortët të pafajshëm për vdekjen e vajzës së tyre të adoptuar.

Një gjykatë në Doha hodhi poshtë një vendim të mëparshëm kundër Matthew dhe Grace Huang, të cilët ishin akuzuar për vdekjen e vajzës së tyre Gloria, e adoptuar nga Gana. 

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.