VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

MINISTRI ZVICERAN I EKONOMISË E SHTYN VIZITËN NË MOSKË

E Martë, 08.26.2014, 10:51am (GMT1)


Voal-online.ch - Johann Schneider-Ammann ka vendosur ta shtyjë për më vonë udhëtimin në Rusi të parashikuar në tetor. Data e mëvonshme mbetet për t'u përcaktuar, por nuk do të jetë para vitit 2015, ka deklaruar shefi i Departamentit të Ekonomisë.

Tensionet me Ukrainën janë vendimtare, ka shpejguar këshilltari federal, duke theksuar se pret një rikthim të qetësisë në mënyrë që bisedimet të zhvillohen normalisht lidhur me shkëmbimin e lirë midis Zvicrës dhe Rusisë.

Ministri do të duhej të shoqërohej nga përfaqësues të rëndësisem të botës ekonomike helvetike, midis tëcilëve eksponentë të Nestlé, Novartis e Roche.

ATS
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.