VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

LËVIZJA E RE EVROPIANE E ZVICRËS - TË RIVOTOHET INICIATIVA E EMIGRACIONIT

E Hënë, 09.01.2014, 04:33pm (GMT1)


NUMES "Vota e 9 shkurtit ka provokuar një krizë të rëndë"

Voal-online.ch - Lëvizja e Re Evropiane e Zvicrës (NUMES) shikon tek një këshillim i ri popullor të vetmen zgjidhje të mundshme "për të dalë nga kriza e provokuar prej iniciativës së SVP 'kundër emigracionit masiv'”.

Një aksion sensibilizues është parashikuar këtë vjeshtë me qëllim "për të evituar izolimin e plotë të Zvicrës e për të garantuar mbijetesën e marrëveshjeve dypalëshe”.

Qarkulllimi i lirë i njerëzve, pohon NUMES, "përbën një parim themel dhe të pangeociueshëm të Bashkimit Evropian". Lëvizja do të marrë pjesë edhe në fushatën kundër iniciativës Ecopop, për të cilën votohet më 30 nëntor.ATS

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.