VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

MANIFESTIM ME RASTIN E 28 NËNTORIT - DITËS SË FLAMURIT, ORGANIZUAR NGA FG LDK ZVICËR

E Hënë, 11.24.2014, 02:29pm (GMT1)                                                       F T E S A
                                                    MANIFESTIM
Me rastin e 28 Nentorit- dites se Flamurit Organizuar nga FG LDK, Zvicer

Në Lokalet e kuartierit të përgjithshëm të LDK-së Zvicër dhe TV Syri BLU
                                              Bielstrasse 30,
                                             4500 Solothurn
                                                 Ora 18:30

                                               PROGRAMI:

1. Fjala pershendetese e organizatorit
Haki Latifi, kryetar i Deges se LDK, Zvicer
Shqipe Kajtazi-Bytyqi, kryetare e FG LDK, Zvicër
Elida Buçpapaj, nënkryetare e FG LDK, Zvicër

2.Fjala pershendetese e mysafirëve:

Alma Lama, deputete pranë KK
Mejreme Azemi, bashkëshortja e Gani Azemit dhe gazetare e njohur në Bruksel

3. Fjala për të pranishmit:

4. Pjesa kulturo-artistike e programit:

Grupi muzikor DOREMI nga Biel-Bienne, nën përkujdesjen e Agron Sulejmanit dhe këngetares Selamije Osaj.


Ju mirëpresim
FG i LDK-së Zvicër,
LDK- Dega Zvicër dhe kolektivi i TV-së SYRI BLU i cili do të transmetojë “live” manifestimin

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.