VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

HSBC KËRKON FALJE - MESAZHI U PUBLIKUA NË SHTYPIN BRITANIK

E Djelë, 02.15.2015, 04:29pm (GMT1)Voal - GJENEVË - Grupi HSBC, filiali i të cilit në Gjenevë u përfshi në skandalin e famshëm fiskal, iu ka kërkuar publikisht falje klientëve në një letër të publikuar të administratorit delegat Stuart Gulliver.

Në mesazh, publikuar në të përditshmer kryesore britanike, quhen shumë të dhimbshme gjetjet rreth rolit që filiali helvetik ka luajtur në ndihmën e kursyesve të pasur që ata t'i fshehin taksat.

Sigurohen klientët se, në krahasim me tetë vite të shkuara, pra në kohën kur i takojnë të dhënat e nxjerra dhe pastaj të bërë pronë e publikut, kontrollet janë shumë më të rrepta./ATS
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.