VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

20 FOTOT MË DOMETHËNËSE TË ARTIT BOTËROR

E Mërkurë, 05.06.2015, 08:08am (GMT1)

Siç ndryshojnë qytetet botërore, po ashtu ndryshon edhe arti me to. Ashtu siç arti mund të frymëzon veprimin politik dhe rezistencën, poashtu bëri që edhe muret e objekteve në qytet të transformohen në mesazhe përçuese për të ngritur vetëdijen e popullit për ngrohjen globale dhe ndotjen e ambientin jetësor.

Ju ftojmë me i ndjekë këto 20 fotografi të cilat përçojnë mesazhe të fuqishme rreth ngrohjes globale të cilat u bënë temë e bisedimeve në rrjetet sociale dhe nxitën aktivistët të marrin aksione për të mbrojtur planetin tokë.

#1 Nuk besoj në ngohjen globale

I Don't Believe In Global Warming

#2 Bota drejt zhdukjes

World Is Going Down The Drain

#3 Të mbajmë në jetë gjelbërimin

Lets Keep The Plants Alive

#4 Urbanizimi na vret edhe neve

Urbanization Is Killing Us

#5 Park(ing)

Park(ing)

#6 Duke vrarë njëri-tjetrin

Killing Ourselves

#7 Ora nuk ndalet

The Clock Is Ticking

#8 Më kujtohet kur këto ishin drunjë

I Remember When This Was All Trees

#9 Kafshët në kopshtin zoologjik

Animals In Zoos

#10 I lindur për të qenë i egër

Born To Be Wild

#11 Ne po e konsumojmë tokën

We're Eating The Earth

#12 Toka po vdes

The Earth Is Being Killed

#13 Ha veten

Eat Yourself

#14 Duke ngënë tokën

Eating The Earth

#15 E vërteta

The Truth

#16 Kafshët në kafaz

Locked Up Animals

#17 Bota digjet

The World Is Burning

#18 Keqtrajtimi i kafshëve gjithkund

Animal Cruelty Is Everywhere

#19 Ice ice baby

Ice Ice Baby

#20 Ëmbëlsirë mbeturinash

The Earth Pie Of Trash

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.