VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

KENDRICK LAMAR E KONFIRMOI FEJESËN

E Djelë, 04.05.2015, 06:55pm (GMT1)


Këngëtari i njohur, Kendrick Lamar, ka konfirmuar fejesën me të dashurën e tij të kamotshme, Whitney Alford.

Dyshja ishte takuar në shkollën e mesme në Compton kur të dy ishin 17 vjeçar dhe që një kohë të gjatë po qarkullojnë fjalët se ai i ka propozuar martesë Alfordit.

"Po, definitivisht. Në fund të ditës ju doni që të keni njerëzit e dashur afër jush. Të gjithë që kanë qenë me mua janë që nga dita e parë dhe unë nuk mund ta ndryshoj këtë. Unë s'ndryshoj për askënd. Nuk mund të dal nga vetja. Andaj gjithmonë tregoj respekt kur më respektojnë. Kur njerëzit janë në anën tuaj, duhet ta nderoni këtë", tha ai. kd

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.