VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

BILL COSBY - ZGJEROHET LISTA E GRAVE QË E AKUZOJNË

E Djelë, 05.03.2015, 11:31am (GMT1)


VOAL - Sipas Reuters, edhe dy gra, një shkrimtare dhe një aktore, e akuzuan komedianin Bill Cosby se i ka përdhunuar para shumë dekadash, duke e çuar listën e akuzueseve të tij në më shumë se 40.

Aktorja Lili Bernard dhe shkrimtarja Sammie Mays bënë përfolje kundër komedianit në një konferencë shtypi me juristen e famshme Gloria Allred ndërkohë që ishte dita e fundit e turit të Cosbyt në Atlanta.

Cosby 77 vjeçar, i njohur për rolin e Dr. Cliff Huxtable në seritë hit televizive "The Cosby Show," nuk është vënë asnjëherë nën akuzë nga drejtësia. 

WWW.VOAL-ONLINE.CH


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.