VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

'GUARDIAN OF GALAXY' - MË I PËLQYERI NË BOTË

E Martë, 08.05.2014, 07:52pm (GMT1)


Shitja e biletave nëpër kinematë e Amerikës Veriore dhe nëpër botë e kanë nxjerrë "Guardian of the Galaxy" si filmit më të pëlqyer brenda pak ditësh.

Siç raporton Associated Press, filmi që në rolin kryesor e ka aktorin amerikan, Chris Prat, ka fituar 94 milionë dollarë në SHBA dhe Kanada, ndërsa nëpër kinematë e tjera të botës, ka fituar edhe 66 milionë dollarë të tjerë.

Më poshtë keni listën e filmave më të sukseshëm gjatë fundjavës së fundit në SHBA dhe Kanada, ndërsa më poshtë keni filmat më të sukseshëm në vende të tjera.

SHBA + Kanada:

1. "Guardians of the Galaxy," $94 millionë

2. "Lucy," $18.3 million millionë

3. "Get on Up," $14 millionë

4. "Hercules," $10.7 millionë

5. "Dawn of the Planet of the Apes," $8.7 millionë

Lista më poshtë ka filmat me më së shumti bileta të shitura nëpër kinematë jashtë SHBA-ve dhe Kanadasë:

1. "Guardians of the Galaxy," $66.4 millionë

2. "Dawn of the Planet of the Apes," $47.5 millionë

3. "The White Haired Witch of Lunar Kingdom," $40 millionë

4. "Roaring Currents," $30 millionë

5. "How To Train Your Dragon 2," $20 millionë
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.