VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

MINORITETET S'PËRFAQËSOHEN SA DUHET NË FILMAT E HOLLYWOODIT

E Mërkurë, 08.06.2014, 07:30am (GMT1)Hollywood-i nuk e ka rritur sa duhet numrin e personazheve minoritare në filmat e ekranit të madh.

Sipas një studimi të Shkollës për Komunikim dhe Gazetari "Annenberg" të Universitetit të Kalifornisë së Jugut, për të cilin raporton Reuters, hispanikët janë më së paku të përfaqësuar në filmat hollywoodian.

Vitin e kaluar, rreth tri të katërtat e personazheve të filmave kanë qenë të racës së bardhë, ndërsa situatë e njejtë ka qenë edhe gjatë pesë viteve të fundit, sipas këtij studimi.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.