VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

AMERICAN SNIPER - FILMI MË FITIMPRURËS I VITIT 2014

E Hënë, 03.09.2015, 04:52pm (GMT1)

  
"Amerian Sniper" ka arritur të mbledhë para më shumë se çdo film tjetër i qarkulluar në vitin 2014.

Këtë javë filmi nga Clint Eastwood ka kaluar "Hunger Games: Mockinjay Part 1" duke mbledhur 337.2 milionë $ vetëm në Amerikë që nga debutimi në kinema në dhjetor të vitit të kaluar.

Me buxhet prej 58.8 milionë $ dhe gjashtë nominime për Oscar, biografia për snajperistin e ushtrisë amerikane Chris Kyle ka arritur të bëjë që të gjithë të kthejnë vëmendjen tek historia që ka prekur shumë persona, transmeton koha.net.

Megjithatë, globalisht "American Sniper" nuk do jetë në gjendje të arrijë "Transformers: Age of Extinction" që ka mbledhur 1.1 miliardë $.kd
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.