VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

POLONI - SHTYHET PROCESI PËR EKSTRADIMIN E POLANSKIT

E Premte, 04.10.2015, 08:52am (GMT1)


Regjisori Roman Polanski dhe Samantha Geimer, e cila pretendon se kur kishte 13 vjeçe ka kryer marrëdhënie me PolanskinNjë gjykatë polake e ka shtyer deri më 22 maj procesin gjatë të cilit do të vendoset nëse do të ekstradohet për në SHBA regjisori i njohur, Roman Polanski, raporton Reuters.

Polanski kërkohet në Shtetet e Bashkuara për shkak se në vitin 1977 dyshohet për një krim seksual.

Gjykatësi Dariusz Mazu, nga gjykata e qarkut në Krakov të Polonisë ka thënë se gjykata do të kërkojë nga autoritetet amerikane më shumë dokumente rreth kërkesës së tyre për ekstradim. rel

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.