VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

DERI TANI 3200 NUMRI I NËNSHKRIMEVE DHE SQARIM PËRSE NUK BËHET PETICIONI ONLINE

E Djelë, 08.10.2014, 02:31pm (GMT1)Per te gjithe ata qe na sugjerojne te bejme nje peticion online ku te kerkohet shkarkimi i Guvernatorit Fullani:
E mirekuptojme deshiren qe qytetare qe nuk ndodhen ne shqiperi duan te behen pjese e nenshkrimit tek peticionet online apo lehtesine qe ofron ky format, por kemi zgjedhur formatin e peticionit te nenshkruar, pasi kjo forme eshte modeli i demokracise se drejteperdrejte. Pra qytetaret duke nenshkruar kete peticon, ju kerkojne perfaqesuesve te tyre (deputeteve) qe te shprehin vullnetin e tyre te deklaruar.
Keto firma qe do te mblidhen do ju dergohen institucioneve te cilat kane mundesine te mbledhin parlamentin ne nje sesion te jashtezakonshem.
Presidentit, Kryetarit te Kuvendit, Kryeminstrit, Kryetarit te Opozites.
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.