VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

INCIDENT NË VERIUN E MITROVICËS

E Shtunë, 08.16.2014, 06:15am (GMT1)

Në Kosovë policia tha se persona të panjohur u kanë vënë zjarrin disa makinave në veriun e Mitrovicës, një zonë e banuar me shumicë serbe. Incidentet në atë zonë ku ende nuk është shtrirë autoriteti i Prishtinës ngrenë çështjen e zbatimit të marrëveshjeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve, nëpërmjet të cilave synohet integrimi i veriut të Kosovës.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.