VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

KUMANOVË - LIROHET EKIPI I ARRESTUAR I 'KOHËS DITORE'

E Hënë, 05.11.2015, 07:21am (GMT1)


Gazetari i "Kohës Ditore", Fitim Gashi dhe shoferi i kësaj gazete Ilir Hamiti, të cilët ishin arrestuar më herët janë liruar.

Ata u arrestuan nga policia e Maqedonisë në Kumanovë dhe ishin mbajtur në stacionin e policisë për më shumë se një orë.

Lirimi i tyre siç raporton Koha.net, është bërë edhe falë intervenimit të Ambasadës së Kosovës në Maqedoni.

Koha.net, raporton se ata kishin qenë në kryerje të detyrës në momentin kur janë ndaluar nga policia.

www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.