VOAL - Online Zëri i Shqiptarëve

SOCIALISTËT NË SHENJESTER TË LIBERALËVE RADIKALË
Këta të fundit duan të jenë forcë e dytë politike në zgjedhjet e ardhshme federale zvicerane


E Shtunë, 04.25.2015, 10:53am (GMT1)


Philipp Müller iu drejtohet delegatëve të FDP në mbledhje në Brig

Voal - BRIG - Partia Liberale Radikale ka një objektiv të saktë për zgjedhjet federale të tetorit: të dalin më mirë se socialistët dhe të bëhen forca e dytë politike e Zvicrës.

Presidenti i partisë, Philipp Müller, në fjalën e tij ka nënvizuar rezultatet e mira të arritura në zgjedhjet e fundit kantonale dhe iu ka bërë thirrje delegatëve të pranishëm në Brig të mobilizohen për ta vazhduar këtë rrugë.

Müller ka pasur ktirika ndaj së majtës, duke e cilësuar "koti", por ka folur edhe kundër manovrave "izolacioniste" të SVP./ATS
www.voal-online.ch


Copyright © 2005-2008 Nulled by [x-MoBiLe]. All rights reserved.